Logotyp för företaget Rofyllt rum som visar två sittande personer, där den främre personer omfamnas av den som sitter bakom. Till höger om logotypen finns företagets namn Rofyllt rum. Logotypen och texten är i två blå nyanser.

YOGA

TILLBEHÖR

JAG ERBJUDER ...

I mitt arbete använder jag ofta ögon- och tyngdkuddar då jag har egen erfarenhet av att de bidrar till ökad avslappning, men även att de kan hjälpa till att styra uppmärksamheten till olika delar av kroppen. 


För att möjliggöra för kunder att använda samma typ av hjälpmedel säljer jag ögon- och tyngdkuddar. De ögon- och tyngdkuddar jag säljer är tillverkade av mig i återbrukade tyger som jag tvättar och syr upp. Det är rogivande i sig att tillverka dem, men jag vet att de är än mer rogivande att använda.


Ögonkuddar

En ögonkudde täcker för och skapar ett lätt tryck över ögongen. Att använda en ögonkudde kan därmed bidra till:


  • att stänga ute sinnesintryck
  • att stilla sinnet
  • en ökad avslappning/avspänning
  • att lugna nervsystemet.

 

Ögonkuddarna är fyllda med endera ekologiska vetekorn eller ekologiska linfrön. De med vetekorn kan med fördel även värmas eller kylas. En kyld ögonkudde kan bidra till att lindra huvudvärk/migrän. En varm ögonkudde kan bidra till att lugna värkande och ömmande muskler.

 

Ögonkuddarna finns i tre längder/storlekar och kostar 199 kronor styck. Du väljer själv fyllning samt tyg till ytterpåsen. Om du är intresserad av att köpa flera kuddar får du rabatt baserat på hur många du beställer.


1-4 ögonkuddar - 199 kronor styck

5-9 ögonkuddar - 160 kronor styck

10-14 ögonkuddar - 140 kronor styck

15-19 ögonkuddar - 120 kronor styck

≥ 20 ögonkuddar - 100 kronor styck

 

Tyngdkuddar

Tyngkuddarna, som är fyllda med filtersand, använder jag för att skapa en känsla av tyngd mot kroppen, vilket kan bidra till ökad avslappning som i sin tur lugnar nervsystemet. Genom att placera dem på olika delar av kroppen kan de också användas för att ta fokus mot en viss del av kroppen och bidra till en ökad kroppsmedvetenhet.

 

Tyngkuddarna finns i tre längder (18, 28 och 38 cm) och väger 700 gram, 1 200 gram samt 1 500 gram. De kostar 199, 229 samt 249 kronor styck. Du bestämer själv tyg till ytterpåsen.


Beställning

Beställ genom att skicka epost till info@rofylltrum.se. Jag svarar normalt inom 24 timmar. Kom ihåg att kontrollera skräpposten om du upplever att mitt svar dröjer.

Copyright © Alla rättigheter förbehållna