Logotyp för företaget Rofyllt rum som visar två sittande personer, där den främre personer omfamnas av den som sitter bakom. Till höger om logotypen finns företagets namn Rofyllt rum. Logotypen och texten är i två blå nyanser.

FRISKVÅRD
PÅ JOBBET

JAG ERBJUDER ...

Jag erbjuder hälsofrämjande insatser i form av yoga, meditation och andningsträning för företag, såväl online som på plats på arbetsplatsen. Genom yoga, meditation och andningsträning kan du som arbetsgivare skapa förutsättningar för att bidra till att de anställda på ett bättre sätt kan hantera stress och påfrestningar. En välmående personal ger också ett effektivare arbete.


Kontakta Rofyllt rum för att diskutera era önskemål, så sätter jag ihop en produkt som passar er.


Friskvård

Hos Rofyllt rum kan du som kund (anställd) betala med både ePassi och Wellnet. Är din arbetsgivare ansluten till Benify skriver jag gärna ut ett friskvårdskvitto till dig som du sedan kan skicka in till Benify.

Investering för arbetsgivare

För dig som arbetsgivare erbjuder jag möjligheten till friskvårdspass på arbetaplatsen. Du kan välja mellan att erbjuda yoga, yinyoga, restorative yoga, yoga nidra, meditation och andningsträning. Ett prisexempel på den investering du gör i din personal:


  • En session (60 min) - 3 200 kr (exkl. moms).
  • En gång (60 min) per månad - 2 700 kr (exkl. moms) per tillfälle.
  • En gång (60 min) i veckan - 2 300 kr (exkl. moms) per tillfälle.


Priset gäller för en grupp om max 10 deltagare. För större grupper tillkommer 200 kr per person. Du/ni bestämmer antal gånger.


Vill du har jag håller ett föredrag eller kortare inslag på en konferens eller workshop diskuterar vi förutsättningarna och jag kommer med en offert.

Copyright © Alla rättigheter förbehållna