Logotyp för företaget Rofyllt rum som visar två sittande personer, där den främre personer omfamnas av den som sitter bakom. Till höger om logotypen finns företagets namn Rofyllt rum. Logotypen och texten är i två blå nyanser.

TJÄNSTER

JAG ERBJUDER ...

Rofyllt rum är den lilla yogastudion där du som individ är i fokus. Här finns möjligheten att få anpassa varje session utifrån det du behöver. Oavsett om det är för att du vill ha en stund som bara är din eller om du vill arbeta med ett specifikt problem. Tillsammans anpassar vi rörelserna och övningarna utifrån dina förutsättningar och använder redskap som yogastolar, kuddar, bolster, block och bälten. Vill du inte komma själv, boka en duo-session.


Min tjänster omfattar andningsträning och yogabaserad kroppsterapi (yoga, yinyoga, restorative yoga, SATYA, yoga nidra). Vi arbetar tillsammans med utgångspunkt i dina förutsättningar och behov. Vi träffas i min studio eller online.


Välkommen till Rofyllt rum där tempot är lugnare, där du får vara närvarande och utforska din kropp. Naturligtvis finns det plats för skratt och frågor.


Läs mer om mina tjänster:

Yinyoga online

Mjuk yoga online

Andningsträning

SATYA

Yogabaserad kroppsterapi

Friskvård på jobbet

Duo-sessioner

Ditt eget val ...

Yogatillbehör

Copyright © Alla rättigheter förbehållna