Logotyp för företaget Rofyllt rum som visar två sittande personer, där den främre personer omfamnas av den som sitter bakom. Till höger om logotypen finns företagets namn Rofyllt rum. Logotypen och texten är i två blå nyanser.

OM MIG

Hej!

Det är jag som är Malin, din yogalärare och andningscoach, som driver den lilla yogastudion Rofyllt rum i Sandviken. Jag skapat ett andrum för dig, där du kan hitta tillbaka till din egen kropp i en trygg miljö, personligt guidad av mig.


Som yogalärare arbetar jag med kroppsställningar (asanas), andningsövningar (pranayama) och meditationstekniker för att i samspel med mina klienter utveckla deras kropps- och självkännedom. I det praktiska arbetet väver jag in de filosofiska aspekterna av yoga.


Som andningscoach arbetar jag tillsammans med mina klienter för att hjälpa dem bli mer medvetna om andetaget, i sig självt och i relation till kroppen. Jag delar med mig av kunskaper kring andning och ger praktiska övningar för att förändra deras sätt att andas samt förändra etablerade andningsmönster. Allt med utgångspunkt i att förbättra hälsan och livskvaliteten för dessa individer.


Som SATYA-lärare guidar jag mina klienter bort från att "göra" rörelser mot att känna, förnimma och att "vara" rörelse. I SATYA leder jag mina klienter i flödande rörelser horisontellt på golvet, utan att kraft, i syfte att öka den somatiska (kroppsliga) medvetenheten. Rörelserna är icke-viktbärande och omfattar glidande och cirkulära rörelser för att balansera kroppens struktur, minska spänningar och trötthet samt öka motståndskraften (immuniteten).


Jag arbetar både med grupper och en-till-en, vilket innebär att jag tar emot dig som enskild person, arbetar med de behov du har när du kommer och alltid utifrån dina förutsättningar. Mina klienter blir personligt guidade av mig och får med sig övningar/rörelser som de kan arbeta med mellan de gånger vi ses eller helt på egen hand. Som min klient har du möjlighet att boka in tider som passar just dig och ditt liv.


Jag arbetar också med mindre grupper. Storleken på gruppen beror på vad ni vill göra. Vill ni ha återhämtning i form av restorative yoga eller SATYA begränsas grupper till max två personer, för att skapa en så lugn och trygg miljö som möjligt för er som kommer. Vill ni andningsträna kan ni komma upp till fyra personer.


Fysisk finns mitt företag sedan 2019 i Sandviken, men jag arbetar också med utåtriktad verksamhet, vilket innebär att jag kan komma ut till mina klienter, online via zoom, i hemmet eller till en annan lokal.


Givetvis kan du använda ditt friskvårdsbidrag hos mig. Jag finns på Epassi och Wellnet. Skriver gärna ut kvitto som kan användas hos Benify.


Varma hälsningar

Malin


  • 2018 - Certifierad Yinyogainstruktör, Magdalena MacWeld
  • 2019 - Yinyoga TT, Elizabeth Welsh Yoga
  • 2020/2021 - Yogalärarutbildning (250 hr), Atmajyoti yoga
  • 2020–2022 - SATYA I/II/III (135 hr) & Practicum (15 hr), Prajna Yoga, Tias & Surya Little
  • 2021/2022 - Yoga och meditation: historiska och kritiska perspektiv (7,5 HP), Göteborgs universitet
  • 2022 - Licensierad andningscoach, Axelsons institute, Ulrica Norberg & Hillevi Borga
  • 2023 - Yogaträning som kompletterande behandling vid olika sjukdomstillstånd (7,5 HP), Karolinska institutet


För din och min trygghet är jag sedan 2021 medlem i Kroppsterapeuternas yrkesförbund och följer deras etiska regler.


PÅGÅENDE ENGAGEMANG

YOGAKLASSER


Valbo gymnastikförening (Valbo)

Jag har varit engagerad som yoga-lärare hos Valbo gymnastikförening (VGF) sedan januari 2019.  För att delta i yoga/yinyoga via VGF krävs att du är medlem i föreningen (50 sek per år) samt kostnad för yoga-klassen du deltar i (ex. 12 ggr 550 kr ht 2021). För mer information om aktiviteter under 2022 mejla till valbogymnastik@gmail.com.


Frirum (Sandviken)

Jag har varit engagerad som yoga-instruktör på Frirum sedan hösten 2019. På Frirum kan du delta på plats i yoga-salen eller online. Deltagande kräver medlemskap på Frirum.  För mer information om Frirum och deras medlemskap se www.frirum.se.


ACTIC (Sandviken)

Sedan hösten 2021 leder grupper i yoga och yinyoga vid ACTICs anläggning i Sandviken. För att delta i yoga på ACTIC så krävs medlemskap. Se www.actic.se för mer information om medlemskap på ACTIC.

Copyright © Alla rättigheter förbehållna