Logotyp för företaget Rofyllt rum som visar två sittande personer, där den främre personer omfamnas av den som sitter bakom. Till höger om logotypen finns företagets namn Rofyllt rum. Logotypen och texten är i två blå nyanser.

Välkommen till yinyoga online!

Oavsett var du befinner dig så guidar jag dig i yinyogapositioner med närvaro och stort fokus på andingen. Du får möjlighet att långsamt och varsamt röra dig mellan olika lägen och skapa de bästa förutsättningarna för att låta kroppen mjukna på sina egna villkor.


Du får möjlighet att nyfiket närma dig din egen kropp och sinne, känna in och samtidigt utmana dig själv att acceptera det du upptäcker.


En tidigare deltagare har sagt att "Yinyoga med Malin är som att varje gång göra en resa genom kroppen." Så, kom du också och upptäck vad som händer i din kropp när andning och varandet får samexistera.

DELTA SÅ HÄR:


1. Välj en plats där du kan skapa en plats för dig att koppla av och koppla ner.


2. Förbered dig genom att lägga ut en yogamatta, träningsmatta eller en filt som du kan ligga på. Har du tillgång till mediationskudde, bolster, yogabälte, block, ett par extra filtar, ha det redo. Annars ta ett par stadiga kuddar, ett morgonrocksbälte och en lite tjockare bok.


3. Klicka på ZOOMLÄNKEN https://us06web.zoom.us/j/84240950185?pwd=BYDpALgeQgNZCnZI2Zp77EtskgK6go.1 någon minut innan det är dags - om du behöver, använd koden (passcode) 129714 för att komma in i rummet. Är det första gången du deltar? Här hittar du en guide till zoom.


4. Behåll din mikrofon på ljudlöst.Det är trevligt och du har din kamera på, men väljer självklart om du vill ha den på eller inte.


5. Swisha 50-190 kronor i samband med klassen till swishnummer: 123 216 32 69 eller genom att skanna qr-koden nedan. Du väljer summa baserat på din plånbok. Jag är tacksam för att du gör det som är rätt.


6. Kanske tänder du ett par ljus och spelar lugn (ambient) musik. Gör det som får dig att koppla av och koppla ner.


7. Lyssna till min röst och låt mig guida dig genom passet. Var så närvarande du kan i varje ögonblick och upplev det som händer i din kropp och sinne.


Om något inträffar så att jag behöver ställa in en klass meddelar jag det i sociala medier och i mån av tid på webben. Så följ gärna Rofyllt rum på facebook, instagram eller prenumerera på nyhetsbrevet så håller du dig uppdaterad.

YINYOGA

- online via zoom

Dag:

måndag (start 2 oktober)

Tid:

19.00-20.15

Ledare:

Malin Jansson

Länk till zoom:

Betalning:

Swisha 50-190 kronor i samband med klassen  till swishnummer: 123 216 32 69 eller genom att skanna qr-koden nedan.


Du väljer summa baserat på din plånbok. Jag är tacksam för att du gör det som är rätt.

Copyright © Alla rättigheter förbehållna