Logotyp för företaget Rofyllt rum som visar två sittande personer, där den främre personer omfamnas av den som sitter bakom. Till höger om logotypen finns företagets namn Rofyllt rum. Logotypen och texten är i två blå nyanser.

Välkommen till mjuk yoga online!

Oavsett var du befinner dig så guidar jag dig i mjukt flödande rörelser och positioner med inspiration både från hathayoga, yinyoga och SATYA.


Rörelserna och positionerna går lätt att anpassa utifrån dina förutsättningar. Jag vet hur det är att leva i en kropp med begräsningar, men jag vet ännu mer hur fantastiskt det är när jag fokuserar på allt min kropp kan göra i stunden. När jag tillåter min kropp att vara precis som den är och lyssnar till dess behov och förutsättningar.


Så, kom med du också! Du kommer observera, upptäcka och lära dig om din kropp på nytt.

DELTA SÅ HÄR:


1. Välj en plats där du kan skapa en plats för dig att koppla av och koppla ner.


2. Förbered dig genom att lägga ut en yogamatta, träningsmatta eller en filt som du kan sitta, stå och ligga på. Har du tillgång till mediationskudde, bolster, yogabälte, block, ett par extra filtar, ha det redo. Annars ta ett par stadiga kuddar, ett morgonrocksbälte och en lite tjockare bok.


3. Klicka på ZOOMLÄNKEN https://us06web.zoom.us/j/84878827262?pwd=25wDz5TjJT20UEbvnpUoYxWgefonzW.1 någon minut innan det är dags - om du behöver, använd koden (passcode) 129714 för att komma in i rummet. Är det första gången du deltar? Här hittar du en guide till zoom.


4. Behåll din mikrofon på ljudlöst.Det är trevligt och du har din kamera på, men väljer självklart om du vill ha den på eller inte.


5. Swisha 50-190 kronor i samband med klassen till swishnummer: 123 216 32 69 eller genom att skanna qr-koden nedan. Du väljer summa baserat på din plånbok. Jag är tacksam för att du gör det som är rätt.


6. Kanske tänder du ett par ljus och spelar lugn (ambient) musik. Gör det som får dig att koppla av och koppla ner.


7. Lyssna till min röst och låt mig guida dig genom passet. Var så närvarande du kan i varje ögonblick och upplev det som händer i din kropp och sinne.


Om något inträffar så att jag behöver ställa in en klass meddelar jag det i sociala medier och i mån av tid på webben. Så följ gärna Rofyllt rum på facebook, instagram eller prenumerera på nyhetsbrevet så håller du dig uppdaterad.

MJUK YOGA

- online via zoom

Dag:

onsdag (start 4 oktober)

Tid:

17.30-18.45

Ledare:

Malin Jansson

Länk till zoom:

Betalning:

Swisha 50-190 kronor i samband med klassen  till swishnummer: 123 216 32 69 eller genom att skanna qr-koden nedan.


Du väljer summa baserat på din plånbok. Jag är tacksam för att du gör det som är rätt.

Copyright © Alla rättigheter förbehållna