Logotyp för företaget Rofyllt rum som visar två sittande personer, där den främre personer omfamnas av den som sitter bakom. Till höger om logotypen finns företagets namn Rofyllt rum. Logotypen och texten är i två blå nyanser.

Inför de stundande högtiderna bjuder jag in dig till en avkopplande och fridfull eftermiddag. Ta en paus, ta på dig mjukisarna och bjud både kroppen och sinnet på avslappnande rörelser och medveten närvaro.


Jag leder dig i mjuk och lugn yoga med stort fokus på medveten närvaro och andning. I en fridfull atmosfär får du sedan möjlighet att njuta av afternoon tea från magiska Miss Bloom Café.


Afternoon Tea från Miss Bloom Café består av:


Fingersmörgåsar:

Varje fingersmörgås är som en smakexplosion i miniformat. De är noggrant fyllda med delikata pålägg, från krämig hummus till delikat rökt lax, allt inrullat i färskt bröd som smälter i munnen.


Scones med tillbehör:

Deras scones är inte bara bakade, de är skulpterade till perfektion. Serverade varma och färska, tillsammans med len clotted cream och söta, fruktiga sylter som kompletterar sconsens rika smak på bästa sätt.


Bakverk:

Bakverken är som små konstverk av smak och elegans. Varje tugga av deras macarons smälter i munnen och deras tårtor är en blandning av krämighet och kryddig sötma som får dina smaklökar att dansa av glädje.

 

AFTERNOON TEA OCH YOGA


- en stund för alla sinnen

650 kr

2 december

Veckodag:

lördag

Tid:

14.00-17.00

Ledare:

Malin Jansson

Antal deltagare:

10

Lokal:

Frirum, Köpmangatan 12

Ort:

Sandviken

Copyright © Alla rättigheter förbehållna